Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
Grupul tinta al proiectului M.A.S.S.
Grupul tinta al proiectului cuprinde 610 persoane,din judetele Cluj, Iasi, Alba, Bacau si Mures afiliate urmatoarelor 3 categorii, in raport de statutul detinut pe piata muncii:
1. Someri - 270 de persoane, care vor beneficia de imbunatatirea competentelor profesionale pe o paleta de meserii cerute de piata locala. Dintre acestia:
  • Someri de lunga durata - 140 de persoane, care vor beneficia de servicii de informare, consiliere si orientare profesionala. Dintre acestia 66 vor fi femei si 35 vor fi tineri cu varsta cuprinsa intre 16-24 ani
  • Someri tineri - 80 de persoane
  • Someri peste 45 de ani - 50 de persoane.
In componenta grupului tinta se regasesc atat femei (min. 250), cat si barbati.

2. Persoane aflate in cautarea unui loc de munca - 190

3. Persoane inactive - 150
Toate cele 3 categorii mentionate vor beneficia de pachetul de masuri active de ocupare/integrare, inclusiv de asistenta in antreprenoriat pentru demararea de afaceri sau activitati independente, 574 de persoane fiind participante la programe integrate, iar minim 350 de persoane certificate (din care min. 100 someri de lunga durata).

Totodata este prevazuta integrarea în termen de 6 luni pe piata muncii a circa 68 de persoane, obtinandu-se o rata de ocupabilitate de 12%, raportata la numarul de persoane din grupul tinta care vor participa la programele de masuri active.
PARTENERII NOSTRI: