Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
Informarea si consilierea profesionala
Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din judetele Cluj, Iasi, Bacau, Alba si Mures au la dispozitie prin proiectul Masuri active de succes pentru someri un pachet gratuit de servicii care consta in furnizarea de informatii privind piata muncii locala si regionala si evolutia ocupatiilor, dar si relativ la evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea unei orientari profesionale optime.
De asemenea, scopul nostru este de dezvolta increderea in sine a membrilor grupului tinta in vederea luarii celor mai informate decizii privind propria cariera. Grupul tinta va fi instruit de asemenea, în metode si tehnici de cautare a unui loc de munca (prezentarea la interviu, întocmirea unui CV). Aceste aplicatii vor fi instalate pe tablete multimedia si utilizate de grupul tinta pe intreaga perioada de implementare a proiectului.
Consilierea profesionala si instruirea în metode si tehnici de cautare a unui loc de munca si de prezentare la interviuri în vederea ocuparii vor fi realizate incepand cu luna iulie 2014 de catre expertii de informare-consiliere-orientare a carierei din cadrul proiectului pe centre organizate la nivelul fiecarui partener. Calendarul acestei activitati va fi disponibil in foarte scurt timp!
PARTENERII NOSTRI: