Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
Mediere profesionala
Medierea ocupationala reprezinta procesul de punere in legatura a angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu.
Serviciile de mediere constau in oferirea de informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora prin colectarea, publicarea, afisarea sau postarea informatiilor amintite sau prin organizarea de burse ale locurilor de munca. In cadrul proiectului vor fi desfasurate activitati de mediere electronica având ca scop punerea automata in corespondenta prin intermediul unei baze de date realizate la nivelul fiecarui judet a cererilor si ofertelor de locuri de munca, o preselectie a candidatilor corespunzator cerintelor locurilor de munca oferite si in concordanta cu pregatirea, aptitudinile, experienta si interesele acestora.
De asemenea, in cele 5 judete in care se implementeza activitati de mediere, respectiv Cluj, Iasi, Bacau, Alba si Mures va fi organizata incepand cu luna septembrie 2014 cate o bursa a locurilor de munca, unde sunt asteptate sa participe la activitati de orientare in cariera si mediere peste 1000 de persoane din categoriile cu vulnerabilitate sporita carora ne adresam: someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane inactive, someri tineri si cu varsta de peste 45 de ani.
PARTENERII NOSTRI: