Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
Concurs "Cel mai bun plan de afaceri M.A.S.S"
Prin proiectul POSDRU/125/5.1/S/133894 participantii la programul de formare profesionala tip perfectionare pentru Competente antreprenoriale, desfasurat in intervalul noiembrie 2014 - aprilie 2015, se pot inscriere in concursul de planuri de afaceri organizat in cadrul activitatii A4.7 a proiectului.
Scopul concursului este de a sustine spiritul antreprenorial in randul membrilor grupului tinta al proiectului, prin premierea si promovarea celor mai bune planuri de afaceri elaborate de participantii la concurs, precum si prin acordarea de consultanta si asistenta gratuita timp de 4 luni pentru dezvoltarea unui afaceri sau activitati independente.

In conformitate cu prevederile cererii de finantare aprobate, prin activitatea A.4.7, organizarea cursurilor de antreprenoriat si concursul de planuri de afaceri, un numar de 40 din cele 104 planuri de afaceri elaborate de membrii grupului tinta la nivelul proiectului M.A:S.S. va fi selectat pentru oferirea de servicii de asistenta antreprenoriala si consiliere specifica in vederea initierii si dezvoltarii ideilor de afaceri propuse, potrivit activitatii A.4.8 (Furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta pentru dezvoltarea unei afaceri sau a unei activitati independente celor care au castigat concursul de plan de afaceri.)

Concurs Planuri de afaceri sesiunea II

Rezultatele sesiunii a II-a a Concursului

Regulamentul concursului Planuri de afaceri sesiunea II

Concurs Planuri de afaceri sesiunea I

Rezultatele Concursului

Metodologia concursului de planuri de afaceri

Regulamentul concursului de planuri de afaceri

Descarca cererea de inscriere

Trimite cererea de inscriere, o copie a CI si planul tau de afaceri via email la: reception.romania@ambergroup.org si andra.motreanu@yahoo.com pana pe 31 mai 2015 la si intra in competitia celor mai bune planuri de afaceri M.A.S.S.!
PARTENERII NOSTRI: